پروفایل - دانشکده هنرهای تجسمی
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/06/29
علی فدوی
دانشکدگان ابوریحان / فناوری صنایع غذائی
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"Precision measurement of physical properties of orchid synthetic seeds produced under various encapsulation conditions using Image J platform"
Shirin Dianati Daylami, Ali Fadavi, Saeid Minaei, Mandana Mahfeli
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, Vol. 187, 2022 -
"Effect of ohmic heating on electrochemical-thermal parameters and inactivation of Escherichia coli of well water drinkable"
Ali Fadavi, Negin Rostami, Farzad Ghiasi, Hosian Darvishi
Innovative Food Science & Emerging Technologies, Vol. 73, 2021 -
"Performance evaluation of ultrasonic transducer in a mist bioreactor by different nutrient media"
Ali Mansori, Omid Gholami Banadkoki, Ali Fadavi
BIOTECHNOLOGY LETTERS, Vol. x, 2021 -
"The ohmic and conventional heating methods in concentration of sour cherry juice: Quality and engineering factors"
Hossein Darvishi, Ali Fadavi, Shokoofeh Norouzi
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, Vol. 291, No 291, 2021 -
"Processing kinetics, quality and thermodynamic evaluation of mulberry juice concentration process using Ohmic heating"
Mahmoud Koushesh Saba, Ali Fadavi, Payam Salami, حسین درویشی
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, Vol. 123, No 123, 2020 -
"Effects of Vacuum and Juice Concentration on Electrical Conductivity by the Ohmic Method: a Case Study of Sour Cherry"
Shaghayegh Hoseini, Ali Mansoori, Saeed Salari, Ali Fadavi
Food and Bioprocess Technology, Vol. 7, No 13, 2020 -
"Ohmic Heating of Lemon and Grapefruit Juices Under Vacuum Pressure— Comparison of Electrical Conductivity and Heating Rate"
Saeed Salari, Ali Fadavi
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Vol. 84, No 10, 2019 -
"Quality preservation of orange concentrate by using hybrid ohmic – Vacuum heating"
Ali Fadavi, Pedram Mohammadi, Hossein Darvishi, Nasser Behroozi-Khazaeia, Mahmoud Koushesh Saba
FOOD CHEMISTRY, Vol. 289, No 289, pp.292-298, 2019 -
"Comparative study of ohmic vacuum, ohmic, and conventional-vacuum heating methods on the quality of tomato concentrate"
Ali Fadavi, Hossein Efamily, Hosian Darvishi, Mar Sho
Innovative Food Science & Emerging Technologies, Vol. 47, pp.225-230, 2018 -
"An artificial intelligence approach for modeling volume and fresh weight of callus – A case study of cumin (Cuminum cyminum L.)"
Seyed Mohammad Mahdi Mortazavian, Ali Mansouri, Ali Fadavi
JOURNAL OF THEORETICAL BIOLOGY, Vol. 397, No 397, pp.199-205, 2016 -
"Exergy and energy analyses of liquid food in an Ohmic heating process: A case study of tomato production"
Farzad Nargesi, Hosian Darvishi, Adel Hosainpour, Ali Fadavi
Innovative Food Science & Emerging Technologies, Vol. 31, No 31, pp.73-82, 2015 -
"Moisture-dependent physical properties of Plantain (Plantago major L.) seeds by image processing analysis"
Amirhossein Mirzabe, Ali Mansouri, Ali Fadavi
Agricultural Engineering International: CIGR Journal, Vol. 17, No 3, pp.353-363, 2015 -
"Effects of length and position of hypocotyl explants on Cuminum cyminum L. callogensis by image processing analysis"
Seyed Mohammad Mahdi Mortazavian, Ali Mansouri, Ali Fadavi
PLANT CELL TISSUE AND ORGAN CULTURE, Vol. 121, No 3, pp.657-666, 2015 -
"Mechanical processing and temperature effect on lime sherinkage"
Ali Ashraf Mehrabi, Ali Fadavi
Agricultural Engineering International: CIGR Journal, Vol. 15, No 3, pp.238-242, 2013 -
"Effect of Vibrating Sparger on Mass Transfer, Gas Holdup, and Bubble Size in a Bubble Column Reactor"
Laleh Hadavand, Ali Fadavi
International Journal of Chemical Reactor Engineering, Vol. 11, No 1, pp.1-10, 2013 -
"Bubble size in a forced circulation loop reactor"
Yusuf Chisti, Ali Fadavi
JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, Vol. 83, No 1, pp.105-108, 2008 -
"Gas holdup and mixing characteristics of a novel forced circulation loop reactor"
Yusuf Chisti, Ladislav Chriastel, Ali Fadavi
CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, Vol. 131, pp.105-111, 2007 -
"Gas–liquid mass transfer in a novel forced circulation loop reactor"
Yusuf Chisti, Ali Fadavi
CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, Vol. 112, pp.73-80, 2005 -
"طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه مغزکن پسته وحشی"
فاطمه کریمی ، علی فدوی
نشریه ماشین های کشاورزی، نسخه 4، شماره 2، صفحات:133-140، 1393 -
"بررسی اثر روش کود دهی اوره و رطوبت زمان برداشت بر خواص مکانیکی نهایی ذرت دانه ای خشک شده"
سجاد کردی، مهرشاد براری، مسعود رفیعی، علی اشرف مهرابی ، محمد اسکندری، علی فدوی
نشریه ماشین های کشاورزی، نسخه 4، شماره 1، صفحات:1-10، 1393 -
"بررسی روش های مختلف کاربرد کود اوره و زمان برداشت بر خصوصیات فیزیکی هیبریدهای ذرت دانه ای"
علی فدوی، سجاد کردی، محمد اسکندری، مهرشاد براری، مسعود رفیعی، علی اشرف مهرابی
به زراعی کشاورزی، نسخه 15، شماره 1، صفحات:53-66، 1392
مقالات علمی ارائه شده در همایشها
-
"اصلاح برخی خواص شیمیایی پسماند کمپوست قارچ با تیماردهی فرآیند انعقاد الکتریکی"
سید محمد موثق، زهرا نعمتی، اکبر عرب حسینی، علی فدوی، محمدحسین کیان مهر، سید صفا حسینی
پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، 1402 -
"مروری بر استخراج از ضایعات مواد غذایی به کمک فناوری میدان الکتریکی پالسی"
علی فدوی، غزل میرزاعلیزاده، علی متقالچی
پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، 1402 -
"بررسی پارامترهای مهندسی موثر در استخراج با گرمایش اهمی تحت فشار اتمسفر و تحت خلاء از گیاه رازک"
محمد زارعین، علی فدوی، نسترن لطیفی
پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، 1402 -
"کاربردهای گرمایش اهمی در صنایعغذایی"
علی فدوی، علی متقالچی، غزل میرزاعلیزاده
چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402 -
"بررسی اثر پیش تیمارهای گرمایش اهمی و ماکروویو در فرآیند استخراج مطالعه مروری"
محمد زارعین، علی فدوی، محمد جعفرزاده
هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار، 1401 -
"زیست واکنشگاهها (بیوراکتورها) در کشت ریشه مویین جهت استخراج متابولیتهای ثانویه"
علی فدوی، امیرحسین میرزابه
کنگره گیاهان دارویی مکانیزاسیون و فرآوری، 1400 -
"مروری بر روش های نوین استخراج ماده موثره از گیاهان دارویی"
علی فدوی، محمد زارعین، محمد جعفر زاده، نسترن لطیفی
کنگره گیاهان دارویی مکانیزاسیون و فرآوری، 1400 -
"مقایسه صفات رشدی ارکیده فالانوپسیس در دو نوع بیوراکتور غوطه¬وری موقت ساخت داخل و خارج"
شیرین دیانتی دیلمی، علی فدوی، آیلار محمدپورباروق
دومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های ازمایشگاهی، 1400 -
"هدایت الکتریکی آب گیلاس تحت خلاء"
شقایق حسینی، سعید سالاری، علی فدوی
سومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، 1396 -
"گرمایش اهمی، چشم انداز آینده در جایگزینی فرآیندهای حرارتی در صنعت غذا"
علی فدوی، شقایق حسینی
سومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، 1396 -
"مروری بر گرمایش اهمی و کاربردهای آن"
سعید یوسفی، علی فدوی
دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، 1395 -
"گرمایش اهمی در فرآوری محصولات غذایی- مروری بر کاربردها و مزایا"
شکوفه نوروزی، حسین درویشی، علی فدوی
دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، 1395 -
"تغلیظ آب هویج با استفاده از روش گرمایش اهمی"
علی فدوی، سعید یوسفی، شکوفه نوروزی
دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، 1395 -
"بررسی اثر محلول پاشی اوره، رطوبت دانه زمان برداشت و روشهای خشک کردن دانه بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی چهار هیبرید ذرت دانه ای"
سجاد کردی، مسعود رفیعی، مهرشاد براری، محمد اسکندری ، علی اشرف مهرابی، علی فدوی
هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، 1391 -
"طراحی، ساخت و بهینه سازی درجه بند لیمو ترش"
علی فدوی، علی ملاغلامزاده، داود قنبریان
هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، 1391 -
"بررسی خواص مکانیکی بنه کرمان به منظور ارایه مکانیزم مناسب مغز کن"
فاطمه کریمی ، سیدرضا حسن بیگی بیدگلی، علی فدوی
هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، 1391 -
"تعیین مقیاس هوکر نی¬برز و سرعت رشد قطر کالوس کلزا به وسیله ماشین بینایی هوشمند"
فرشاد نصری، عادل حسین پور داش آتان، علی اشرف مهرابی، علی فدوی
هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، 1391 -
"اثر نوسان توزیعکننده هوا بر اندازه حباب در راکتور نوع برج حبابکار"
علی فدوی، لاله هداوند
بیستمین امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390 -
"اثر نوسان توزیعکننده هوا بر اندازه حباب در راکتور نوع هواخیز"
علی فدوی، لاله هداوند، عادل حسین پور داش تان
بیستمین امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390 -
"بیوراکتور ها در تصفیه فاضلاب"
فاطمه کریمی، علی فدوی
همایش ملی اصلاح الگوی مصرف در کشاورزی و منابع طبیعی، 1388