علی فدوی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/06/29

علی فدوی

دانشکدگان ابوریحان‌ / فناوری صنایع غذائی

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. تانن زدایی صمغ فارسی با گرمایش اهمی
    علی متقالچی 1403
  2. تاثیر گرمایش اهمی بر مشخصات میکروبی و فیزیکی در کشک مایع
    غزل میرزاعلیزاده 1403
  3. مطالعه‌ی القای ریشه‌های مویین در گیاه دارویی پریلا (Perilla frutescens var. crispa) به منظور افزایش تولید ماده‌ی ضد سرطان شیکونین
    مهدی محمودی 1402
  4. طراحی، ساخت و ارزیابی سمپاش الکترواستاتیک آزمایشگاهی
    عبید فدائی 1402
  5. اثر پیش تیمارهای مختلف بر فرآیند استخراج اهمی اسانس و عصاره گیاه رازک
    محمدرضا جعفرزاده 1402
  6. بررسی کیفیت پسماند بستر کشت قارچ تکمه ای با استفاده از گاز ازن و گرمایش اهمی
    سیدصفا حسینی 1402
  7. اثر فرآیند استخراج با گرمایش اهمی بر کیفیت و کمیت اسانس و عصاره از گیاه رازک تحت فشار اتمسفر و خلاء
    نسترن لطیفی 1402
  8. بررسی باز‌زایی ارقام مختلف انگور درشرایط درون شیشه ای و امکان سنجش ریز ازدیادی در بیوراکتور
    زهرا اسمعیلی ابادچی 1401
  9. ارزیابی کارایی سامانه غشایی سطح تراش در شفاف‌سازی آب انار و آب هویج
    ملیکا اسداله زاده زارع 1401
  10. " القا ریشه‌های مویین در گیاه دارویی زولنگ Eryngium )) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes به منظور تولید اوژنول"
    زهرا کیخائی 1401
  11. کم هزینه سازی تولید انبوه ارکیده در روشهای معمول و بیوراکتور
    آیلار محمدپور باروق 1399
  12. طراحی و ساخت واحد استخراج کننده اهمی اتوماتیک همزن دار
    علیرضا سمائی 1398
  13. تاثیر طیف های نوری و تنظیم کننده های رشد بر القا رویانزایی بدنی در ارکید های معتدله و گرمسیری
    حسین نادری بلداجی 1397
  14. تحلیل انرژی فرآیند استخراج اسید هیومیک به روش گرمایش اهمی
    وحید گنجی زاده 1397
  15. اثر نور ، دما و برخی عوامل فیزیکی در تولید و نگهداری بذر مصنوعی ارکیده
    زهرا مهدوی 1397
  16. مطالعه اثر ساختار باقل های درون مدول صفحه ای بر کارایی فرآیند ریز پالایش در شفاف سازی آب انار توسط دینامیک سیالاتی محاسباتی (CFD
    رضا شریفان فر 1396
  17. تعیین خواص فیزیکی کالوس زیره سبز به وسیله ماشین بینایی و اعتبار سنجی نتایج حاصله
    علی منصوری 1396
  18. طراحی و ساخت بیوراکتور مه و ارزیابی عملکرد سامانه تولید و انتقال مه
    امید غلامی بنادکوکی 1396
  19. " مطالعه تغلیظ آب آلبالو به روش گرمایش اهمی و مدل‌سازی حرارتی با دینامیک سیالات محاسباتی "
    شکوفه نوروزی 1396
  20. طراحی و ساخت سامانه گرمایشی اهمی تحت خلاء جهت تغلیظ آب گوجه فرنگی و ارزیابی عملکردآن
    سعید یوسفی 1396
  21. بررسی روش گرمایش اهمی تحت خلاء به منظور تغلیظ آب انار
    محسن رجبی زاده 1396