پروفایل - دانشکده هنرهای تجسمی
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/06/29
علی فدوی
دانشکدگان ابوریحان / فناوری صنایع غذائی
رساله های دکتری
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
تانن زدایی صمغ فارسی با گرمایش اهمی
علی متقالچی 1403 -
تاثیر گرمایش اهمی بر مشخصات میکروبی و فیزیکی در کشک مایع
غزل میرزاعلیزاده 1403 -
مطالعهی القای ریشههای مویین در گیاه دارویی پریلا (Perilla frutescens var. crispa) به منظور افزایش تولید مادهی ضد سرطان شیکونین
مهدی محمودی 1402 -
طراحی، ساخت و ارزیابی سمپاش الکترواستاتیک آزمایشگاهی
عبید فدائی 1402 -
اثر پیش تیمارهای مختلف بر فرآیند استخراج اهمی اسانس و عصاره گیاه رازک
محمدرضا جعفرزاده 1402 -
بررسی کیفیت پسماند بستر کشت قارچ تکمه ای با استفاده از گاز ازن و گرمایش اهمی
سیدصفا حسینی 1402 -
اثر فرآیند استخراج با گرمایش اهمی بر کیفیت و کمیت اسانس و عصاره از گیاه رازک تحت فشار اتمسفر و خلاء
نسترن لطیفی 1402 -
بررسی باززایی ارقام مختلف انگور درشرایط درون شیشه ای و امکان سنجش ریز ازدیادی در بیوراکتور
زهرا اسمعیلی ابادچی 1401 -
ارزیابی کارایی سامانه غشایی سطح تراش در شفافسازی آب انار و آب هویج
ملیکا اسداله زاده زارع 1401 -
" القا ریشههای مویین در گیاه دارویی زولنگ Eryngium )) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes به منظور تولید اوژنول"
زهرا کیخائی 1401 -
کم هزینه سازی تولید انبوه ارکیده در روشهای معمول و بیوراکتور
آیلار محمدپور باروق 1399 -
طراحی و ساخت واحد استخراج کننده اهمی اتوماتیک همزن دار
علیرضا سمائی 1398 -
تاثیر طیف های نوری و تنظیم کننده های رشد بر القا رویانزایی بدنی در ارکید های معتدله و گرمسیری
حسین نادری بلداجی 1397 -
تحلیل انرژی فرآیند استخراج اسید هیومیک به روش گرمایش اهمی
وحید گنجی زاده 1397 -
اثر نور ، دما و برخی عوامل فیزیکی در تولید و نگهداری بذر مصنوعی ارکیده
زهرا مهدوی 1397 -
مطالعه اثر ساختار باقل های درون مدول صفحه ای بر کارایی فرآیند ریز پالایش در شفاف سازی آب انار توسط دینامیک سیالاتی محاسباتی (CFD
رضا شریفان فر 1396 -
تعیین خواص فیزیکی کالوس زیره سبز به وسیله ماشین بینایی و اعتبار سنجی نتایج حاصله
علی منصوری 1396 -
طراحی و ساخت بیوراکتور مه و ارزیابی عملکرد سامانه تولید و انتقال مه
امید غلامی بنادکوکی 1396 -
" مطالعه تغلیظ آب آلبالو به روش گرمایش اهمی و مدلسازی حرارتی با دینامیک سیالات محاسباتی "
شکوفه نوروزی 1396 -
طراحی و ساخت سامانه گرمایشی اهمی تحت خلاء جهت تغلیظ آب گوجه فرنگی و ارزیابی عملکردآن
سعید یوسفی 1396 -
بررسی روش گرمایش اهمی تحت خلاء به منظور تغلیظ آب انار
محسن رجبی زاده 1396